Portretfotografie

Portretfotografie

Mijn portretfotografie is eenvoudig, direct, eerlijk en gevarieerd. Soms verrassend, maar altijd herkenbaar. Een mooi portret is een waardevol bezit. Van jezelf, of van iemand anders. Als cadeau, of zomaar.

Nog steeds maken veel fotografen maken de ‘standaard’ portretten. Daar is helemaal niets mis mee: het is niet voor niets de ‘standaard’ geworden. Sommige foto’s zijn nu eenmaal erg mooi, hoe vaak hij ook al gemaakt is. In mijn portretfotografie draait het vooral om jou. Ik maak gebruik van alle mogelijkheden: ik ben niet bang om bijzondere portretten te schieten, maar wil niet perse bijzonder¬†doen als een gewone foto de beste blijkt. Ik ga altijd op zoek naar een portret dat helemaal bij je past.

Het maakt daarbij echt niet uit of je ervaring hebt met fotoshoots: de meesten hebben dat niet. Je zult ontdekken dat poseren niets anders is dan gewoon ‘jezelf zijn’! Tijdens de fotoshoot¬†helpen we je op een ontspannen wijze op weg. Ik zal je op je gemak stellen en je stap voor stap coachen naar een goed resultaat. Na afloop horen we altijd hoe leuk het was om de sessie mee te maken, ook van al die mensen die eigenlijk nooit op de foto willen!

De fotoshoots zijn altijd buiten. Ik fotografeer van april tot en met oktober.